VOX LED TV Android 50VAU754B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

VOX LED TV Android 50VAU754B

  • Brend: Vox
  • Displej: Led
  • Velicina ekrana: 50"
  • Smart TV: Da

646,00 KM s PDV-om

552,14 KM Bez PDV-a

VOX LED TV Android obično se misli na televizore koji koriste Android TV platformu. Evo nekoliko ključnih informacija o televizorima sa Android TV platformom:

Android TV platforma: Android TV je operativni sistem koji je razvio Google, a namijenjen je za televizore. On omogućava pristup brojnim aplikacijama, servisima i funkcionalnostima sličnim onima koje se nalaze na Android pametnim telefonima i tabletima. Ova platforma omogućava korisnicima da pretražuju internet, strimuju video sadržaj, igraju igre i pristupaju različitim aplikacijama putem Google Play Store-a.

Visoka rezolucija: VOX LED TV Android modeli obično dolaze sa visokom rezolucijom, uključujući i 4K (Ultra HD) rezoluciju, što pruža izuzetno oštru sliku i visok kvalitet prikaza.

Pametne funkcionalnosti: Osim aplikacija, Android TV televizori često dolaze sa različitim pametnim funkcionalnostima, uključujući Wi-Fi povezivanje, mogućnost povezivanja sa drugim pametnim uređajima, podršku za glasovne asistente kao što je Google Assistant i druge.

HDMI i USB priključci: Očekujte različite HDMI i USB priključke za povezivanje različitih uređaja kao što su igračke konzole, Blu-ray uređaji i USB uređaji za reprodukciju medija.

Daljinski upravljač: Većina VOX LED TV Android modela dolazi sa daljinskim upravljačem koji je optimiziran za jednostavno upravljanje televizorom i navigaciju po Android TV interfejsu.

Kvalitet zvuka: Kvalitet zvuka može varirati između različitih modela, ali neki televizori nude napredne audio tehnologije poput Dolby Audio za poboljšanje audio iskustva.

ST-17370
11 Artikli
Brend
VOX
Veličina ekrana (inch)
50"
Rezolucija (px)
4K
Displej
LED