VOX LED TV 42CBF100B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

VOX LED TV 42CBF100B

  • Brend: Vox
  • Displej: Led
  • Velicina ekrana: 42"
  • Smart TV: Ne

330,00 KM s PDV-om

282,05 KM Bez PDV-a

VOX LED TV 42" su televizori koji imaju dijagonalni ekran od 42 inča i koriste LED tehnologiju za osvjetljenje ekrana. Ovdje su neke uobičajene karakteristike i specifikacije koje biste mogli očekivati na ovom tipu televizora:

Veličina ekrana: 42 inča je popularna veličina ekrana za srednje velike televizore, što pruža dobar balans između veličine i prostora na kojem će televizor biti postavljen.

Rezolucija: Očekujte rezoluciju od 1920x1080 piksela (Full HD) ili čak više, što omogućava oštru i jasnu sliku.

LED tehnologija: VOX LED TV koristi LED (Light Emitting Diode) pozadinsko osvjetljenje ekrana, što često rezultira visokim kvalitetom slike i energetskom efikasnošću.

HDMI i USB priključci: Većina modernih televizora ima HDMI i USB priključke za povezivanje različitih uređaja kao što su igračke konzole, Blu-ray uređaji, USB uređaji za reprodukciju medija i mnoge druge.

Smart TV funkcionalnost: Neke VOX modele također nude Smart TV funkcionalnosti, što omogućava pristup internetu i aplikacijama putem televizora.

Zvuk: Kvalitet zvuka može varirati između različitih modela, ali često se koristi tehnologija poput Dolby Digital za poboljšanje audio iskustva.

ST-17371
17 Artikli
Brend
VOX
Veličina ekrana (inch)
42"
Rezolucija (px)
1920 x 1080
Displej
LED