Apple iPhone 11 128GB White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apple iPhone 11 128GB White

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Veličina ekrana: 6.1"
  • Kamera: 12MP
  • Baterija: 3110mAh

1.094,00 KM s PDV-om

935,04 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu

Apple predstavlja svoju novu seriju mobilnih telefona, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika. Svaki telefon iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi mobilni telefoni imaju veličinu ekrana od 6,1 inča, što omogućuje ugodno gledanje video zapisa i fotografija. iPhone 11 ima snažan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Pohranjivanje datoteka nikada nije bilo lakše, jer ovi mobilni telefoni dolaze s velikom internom memorijom od 64 GB

iPhone 11  ima snažnu bateriju od 2815mAh koja omogućuje cijelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu. Kada je u pitanju kamera, iPhone 11 ima stražnje kamere od 12MP f/1.8 wide 26mm, 12 MP f/2.4 ultrawide 13mm, te prednju kameru od 12 MP f/2.2wide, koja omogućava izuzetno kvalitetne fotografije i video zapise.

iPhone također ima zaštitu zaslona, otpornost prašinu. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja telefona, kao što su otisak prsta ili prepoznavanje lica. Ukratko, mobilni telefoni iz ove serije idealni su za korisnike koji traže visoku razinu tehnologije i dizajna, kao i praktičnost i mogućnost da koriste uređaj cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

ST-9365
2 Artikli
Sistem (OS)
iOS
Garancija
12 mjeseci