Tastatura Rebeltec Liberator wired mechanical game keyboard
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tastatura Rebeltec Liberator wired mechanical game keyboard

  • Kompaktna veličina: 87 tipki
  • 2 verzije mehanizama: BLUE SWITCH od OUTEMU ili BLUE SWITCH od Orange OUTEMU
  • 12 multimedijalnih tastera
  • Tipke sa pozadinskim osvjetljenjem (font i poleđina) svaka linija različite boje 6 boja
  • Mogućnost promjene postavki LED pozadinskog osvjetljenja: 10 efekata + 10 načina rada prilagođenih pojedinačnim igrama

82,00 KM s PDV-om

70,09 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu

Mehanička USB tastatura za igre

Rebeltec Liberator je tastatura pune veličine sa svim slovima i funkcijama, koja vam omogućava da nikada ne propustite nijednu kontrolu i uživate u potpunom iskustvu igranja.

Lagana

Liberator je težak 89 g što ga čini nevjerovatno laganim, ali čvrstim jer ima ojačanu aluminijsku konstrukciju. To ga čini izdržljivim tokom igranja igara, osiguravajući da ne klizi, ne pomiče se i da nije slabašan. Patrol je dovršen luksuznim tonom kako bi izgledao sjajno u vašoj postavci, a istovremeno osigurava da je vaša kontrola igre na mjestu.

LED pozadinsko osvetljenje raspoloženja

Patrol tastatura ima pozadinsko osvjetljenje koje ima mogućnost izražavanja raspona boja kako bi se savršeno slagale s vašim igračkim postavkama bez obzira na dizajn. Ovo također postavlja raspoloženje za igranje kako biste bili psihički spremni za najbolje iskustvo igranja.

8 multimedijskih tastera

Za dodatnu pogodnost, Patrol Keyboard ima 8 multimedijalnih tipki tako da možete kontrolirati jačinu zvuka, pauzirati, premotavati i još mnogo toga unutar jedne instance. Ovo je vrhunska tastatura za igre.

ST-13161
2 Artikli
Brend
Rebeltec
Boja
Crna
Garancija
12 mjeseci
Funkcije
10 efekata + 10 načina rada prilagođenih pojedinačnim igrama