Xiaomi masinica za sisanje Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi masinica za sisanje Pro

  • Vrijeme punjenja: 2,5 sata
  • Dimenzije artikla: 47×45×182 mm
  • Nazivne snage: 3W
  • Dodatni dijelovi

114,00 KM s PDV-om

97,44 KM Bez PDV-a

Xiaomi ima nekoliko modela mašinica za šišanje koje su namijenjene osobnoj njezi i friziranju. Ovi uređaji su popularni zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti i pristupačnih cijena. Evo nekoliko mogućih modela Xiaomi mašinica za šišanje:

Xiaomi Mi Beard Trimmer: Ovo je mašinica za šišanje koja je posebno dizajnirana za njegu brade. Ima različite duljine rezanja kako bi omogućila korisnicima da postignu željeni izgled brade.Xiaomi Mi Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje namijenjena je šišanju kose na glavi. Ima različite češljeve ili nastavke za prilagodbu duljine šišanja.Xiaomi ENCHEN Boost Hair Clipper: Ovaj model također je namijenjen šišanju kose na glavi. Ima snažan motor i oštre oštrice za brzo i precizno šišanje.Xiaomi Mijia Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje također je opremljena s različitim duljinama rezanja i ima snažan motor za učinkovito šišanje.

Svi ovi modeli vjerojatno nude bežično korištenje, a neki od njih mogu imati i funkciju brzog punjenja. Osim toga, Xiaomi mašinice za šišanje obično imaju ergonomski dizajn za ugodno držanje tijekom korištenja.

ST-15370
52 Artikli
Brend
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci
Boja
Crna