Xiaomi Mi Window and Door senzor 2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mi Window and Door senzor 2

 - Garancija: 12 mjeseci
 - Povezivost: Bluetooth 5.1 BLE
 - Dimenzije: 34 x 33 x 15 mm

29,00 KM s PDV-om

24,79 KM Bez PDV-a

Xiaomi Mi Window and Door senzor 2

Pričvršćuje se na sve što se otvara ili zatvara dvostranu traku za lijepljenje za laku instalaciju. Postavite upozorenja za neočekivana otvaranja ili vrata koja su ostavljena otvorena određeno vrijeme. Koristite na vratima prozorima, hladnjaku, ormaru, kutijama, pa čak i toaletnom sjedalu.

Senzor magnetske indukcije određuje otvoren ili zatvoren status. Nakon povezivanja na Bluetooth Gateway, pogledajte status uređaja sa svog pametnog telefona bilo kada i bilo gdje. Na primjer, kad god vaše dijete ili kućni ljubimac otvori vrata, pametna kamera može automatski snimiti događaj, prenijeti ga u oblak i poslati upozorenje na vaš pametni telefon.

Možete stvoriti pametne scene putem aplikacije Mi Home/Xiaomi Home kako biste ostvarili vezu s drugim pametnim uređajima, kao što su pametna kamera, pročišćivač zraka i pametna LED sijalica.

2-u-1 senzor svjetla i otvaranja/zatvaranja otkriva da je ambijentalno osvjetljenje prigušeno, senzor se povezuje s pametnim svjetlom i pokreće noćnu scenu ulaznog svjetla.

Mi Door and Window Sensor 2 povezuje se s vašim pametnim telefonom putem Bluetootha tako da možete vidjeti njegov status. Također se povezuje s proizvodima s ugrađenom funkcijom Bluetooth pristupnika tako da možete vidjeti status iz daljine, primati upozorenja o otvaranju i zatvaranju i povezivati ​​se s drugim pametnim proizvodima.

ST-14524
4 Artikli
Bluetooth
Da
Baterija (mAh)
CR2032