Xiaomi Mi Smart Compact Projector
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mi Smart Compact Projector

  • CPU: Amlogic T962-X
  • RAM: 2GB DDR3
  • Operativni sistem: Android TV 9.0
  • Tehnologija prikaza: 0,33" DMD
  • Tehnologija izvora svjetlosti: LED
  • Standardna rezolucija: Full HD 1080P

1.052,00 KM s PDV-om

899,15 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu

HDR10 video dekodiranje visokog dinamičkog raspona poboljšava kontrast, bogatije prikazuje detalje i realističnije predstavlja objekte za višeslojno vizualno iskustvo. Mi Smart Compact Projector podržava punu HD rezoluciju 1920×1080 i kompatibilan je s reprodukcijom u 4K rezoluciji. Sa novom generacijom DMD čipova kompanije Texas Instruments, milioni DMD reflektujućih sočiva su u stanju da se okreću za ±17° nezavisno na frekvenciji od 166.600 puta u sekundi.

U poređenju sa konvencionalnom trokanalnom LED projekcijom, projektor dodaje još jednu putanju plave svetlosti i povećava osvetljenost za više od 20%, na prosečno 500 ANSI lumena (režim osvetljenja). Koristi Osram LED sa rasponom NTSC raspona do 85%. Iskrenije boje dolaze sa širim rasponima.

Opremljen visoko osjetljivom kamerom koja učinkovito poboljšava preciznost automatskog fokusiranja i osigurava jasnoću i oštrinu. Podržano je i motorizirano fokusiranje tako da to možete učiniti na svoj način. U poređenju sa romb pikselima konvencionalnih projektora, TRP kvadratna arhitektura piksela kompanije Texas Instruments u velikoj meri smanjuje cik-cak na ivicama slika i čini ih glatkim i prirodnim. Konkretno, prezentacija teksta je oštrija i jasnija.

ST-16867
1 Artikl
RAM (GB)
2GB DDR3
Sistem (OS)
Android TV 9.0
Rezolucija (px)
Full HD 1080P
Procesor
Amlogic T962-X
Garancija
12 mjeseci