Usisivac Roborock Q7 Max Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Usisivac Roborock Q7 Max Black

- Garancija: 12 mjeseci
- Baterija: 5200mAh
- Usisna snaga: 4200Pa
- Spremnik: 470ml

968,00 KM s PDV-om

827,35 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu

Sa optimiziranim usisnim kanalom, usisni kapacitet Q7 MAX robotskog usisavača s funkcijom mokrog brisanja poda je poboljšan na 4200 Pa, što je više nego dvostruko više od usisne snage S5 Max. Čvrsta gumena četka povećava izdržljivost i poboljšava otpornost na zapetljavanje kose. Roborock koristi pametnu LiDAR 3.0 navigaciju za učinkovitu navigaciju u vašem domu i crta tlocrtnu kartu pomoću laserske tehnologije na vašem pametnom telefonu. To vam omogućuje da odaberete određena područja koja usisavač ne bi trebao čistiti i gdje može čistiti.

Mapiranje na više razina i kontinuirano čišćenje: Roborock robotski usisavač s funkcijom brisanja može skenirati i pohraniti do 4 različita tlocrta - savršeno za višespratnice ili višesobne stanove. Duže trajanje baterije podržava do 180 minuta rada za više čišćenja. 2u1 brisanje i usisavanje: Opremljen kutijom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 350 ml, usisavač Q7 MAX može istovremeno brisati i usisavati.

Elektronski spremnik za vodu održava krpu vlažnom tijekom čišćenja i može podesiti protok vode. Stalni pritisak od 300 g osigurava učinkovito brisanje tijekom cijelog čišćenja i osigurava temeljito čist i uredan dom. Q7 MAX inteligentno nastavlja čišćenje nakon automatskog punjenja. Aplikacija Roborock Smart radi s uređajima za glasovnu kontrolu Alexa i Google Assistantom za praćenje, zakazivanje, ažuriranja statusa, metode čišćenja, status dodatne opreme i još mnogo toga.

ST-14614
3 Artikli
Baterija (mAh)
3h trajanja
5200 mAh
Spremnik za prasinu
470 ml
Snaga usisavanja (Pa)
4200 Pa
Spremnik za vodu
350 ml