Xiaomi Mi Prociscivac Zraka 4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mi Prociscivac Zraka 4

  • Brzina isporuke čistog vazduha (CADR čestica): 400m³/h
  • Dimenzija: 250 x 250 x 555 mm 
  • Nivo buke: ≤64dB
  • Efektivno područje pokrivenosti: 28-48m²

387,00 KM s PDV-om

330,77 KM Bez PDV-a

Očistite veliku sobu od 20m2 za otprilike 10 minuta. Xiaomi Air Purifier 4 ima CADR čestice do 400 m³/h*, sposobne da isporuče 6660L pročišćenog zraka u minuti*, a uz svestrani usis zraka od 360°, pročišćavanje cijele prostorije je bez napora.

99,97% eliminacije 0,3mm čestica*. Cjelodnevna zaštita za one koji pate od rinitisa i alergija. Štiti Vaše respiratorno zdravlje održavajući zrak u Vašem domu čistim i sigurnim za disanje.

Uklonite mirise za trajnu svježinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu apsorpcije i efikasno uklanja uobičajene štetne gasove kao što je VOC iz vašeg doma, kao i eliminiše mirise kako bi vaš kućni vazduh bio svjež.

Filter je visoko efikasan sa velikom površinom i visokim sadržajem visokokvalitetnog aktivnog uglja. Dugoročne performanse filtera znače manje zamjene, a jedan filter traje 6 do 12 mjeseci.

Efikasno čišćenje sa automatskim načinom rada, bez potrebe za dodatnim podešavanjem. Visokoprecizni osjetljivi laserski senzori prate promjene u kvaliteti zraka. Visokoefikasno automatsko prečišćavanje Vaš uređaj prati kvalitet zraka u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu pročišćavanja.

Održavajte svoj dom svježim kada ste u pokretu. Uz podršku za pametnu kontrolu, obezbjedite da se uvijek vraćate u dom ispunjen čistim, svježim vazduhom. Koristite aplikaciju Mi Home sa svog pametnog telefona da biste omogućili prečišćavanje kada niste kod kuće.

ST-14904
20 Artikli
Brend
Xiaomi
Boja
Bijela
Garancija
12 mjeseci
Isporuka čistog zraka
400m³/h