Haylou Smart Watch Solar Pro Green  sa Bluetooth pozivom
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haylou Smart Watch Solar Pro Green sa Bluetooth pozivom

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.43”
  • Baterija: 300 mAh
  • Trajanje baterije: do 7 dana
  • Mogucnost razgovora: Da

123,00 KM s PDV-om

105,13 KM Bez PDV-a

Haylou predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,43 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 466 x 466 piksela.

Haylou Smart Watch Solar Pro ima snažnu bateriju od 300 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 7 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Haylou Smart Watch Solar Pro ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Haylou Smart Watch Solar Pro ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

ST-18669
81 Artikli
Baterija (mAh)
300 mAh
Veličina ekrana (inch)
1.43"
Rezolucija (px)
466x466
Garancija
12 mjeseci
Funkcije
Broj koraka, predjena udaljenost, brzina rada srca.
Trajanje baterije
do 7 dana
Displej
AMOLED
Pozivi/Poruke
Da