Haylou Smart Watch RS5  Silver +  narukvica gratis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haylou Smart Watch RS5 Silver + narukvica gratis

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 2.01”
  • Baterija: 300mAh
  • Trajanje baterije: 9 dana

132,00 KM s PDV-om

112,82 KM Bez PDV-a

Haylou predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 2,01 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 410 x 502 piksela.

Haylou Smart Watch RS5 ima snažnu bateriju od 300 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 9 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Haylou Smart Watch RS5 ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Haylou Smart Watch RS5 ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

ST-18672
170 Artikli
Baterija (mAh)
300 mAh
Veličina ekrana (inch)
2.01"
Rezolucija (px)
410x502
Garancija
12 mjeseci
Trajanje baterije
do 9 dana
Displej
AMOLED
Pozivi/Poruke
Ne