Xiaomi Redmi Watch 3 Active Black BT poziv
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Black BT poziv

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.83”
  • Baterija: 289mAh
  • Trajanje baterije: do 12 dana
  • Mogucnost razgovora: Da

112,00 KM s PDV-om

95,73 KM Bez PDV-a

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,83 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 240 x 280 piksela.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active  ima snažnu bateriju od 289 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 10 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Redmi Watch 3 Active  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

ST-16433
86 Artikli
Garancija
12 mjeseci
Baterija (mAh)
289mAh
Sistem (OS)
Android 6.0 ili ios 12.0 i Više
Veličina ekrana (inch)
1.83”
Rezolucija (px)
240×280 piksela
Funkcije
Senzor otkucaja srca (sa senzorom kiseonika u krvi), akcelerometar
Trajanje baterije
do 12 dana
Displej
LCD
Pozivi/Poruke
Da
Uz mogucnost poziva