Xiaomi Smart Band 8 Active Pink
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Smart Band 8 Active Pink

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.47”
  • Baterija: 210mAh
  • Trajanje baterije: do 14 dana
  • Poziv/poruke: Ne

69,00 KM s PDV-om

58,97 KM Bez PDV-a

Haylou predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,47 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 172 x 320 piksela.

Xiaomi Smart Band 8 Active  ima snažnu bateriju od 210 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 14 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Smart Band 8 Active  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Smart Band 8 Active  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

ST-17761
77 Artikli
Garancija
12 mjeseci
Baterija (mAh)
210 mAh
Sistem (OS)
Ostalo
Veličina ekrana (inch)
1.47"
Rezolucija (px)
172 x 320
Trajanje baterije
do 14 dana
Pozivi/Poruke
Ne