Xiaomi Redmi Watch 4 Silver Grey
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Redmi Watch 4 Silver Grey

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.97”
  • Baterija: 470mAh
  • Trajanje baterije: do 20 dana
  • Poziv/Poruke: Da

242,00 KM s PDV-om

206,84 KM Bez PDV-a

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,97 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija.

Xiaomi Redmi Watch 4  ima snažnu bateriju od 470 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 20 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Redmi Watch 4  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Redmi Watch 4  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

ST-18190
10 Artikli
Garancija
12 mjeseci
Baterija (mAh)
470 mAh
Veličina ekrana (inch)
1.97"
Funkcije
praćenja zasićenosti krvi kisikom (SpO2), otkucaja srca i razine stresa
Trajanje baterije
do 20 dana
Displej
AMOLED
Pozivi/Poruke
Da