Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.55”
  • Baterija: 262mAh
  • Trajanje baterije: do 10 dana
  • Poziv/Poruke: Notifikacije

136,00 KM s PDV-om

116,24 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,55 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 320 x 360 piksela.

Xiaomi Redmi Watch 2  ima snažnu bateriju od 262 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 10 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Redmi Watch 2  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Redmi Watch 2  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

ST-14607
1 Artikl
Garancija
12 mjeseci
Baterija (mAh)
262mAh
Sistem (OS)
Android 6.0 ili više iOS 10.0 ili više
Veličina ekrana (inch)
1.55”
Rezolucija (px)
320*360 piksela
Funkcije
Optički senzor otkucaja srca, akcelerometar, žiroskop, elektronski kompasGPS/GLONASS/Galileo/BeiDou
Trajanje baterije
do 10 dana
Displej
LCD
Pozivi/Poruke
Notifikacije