Xiaom Redmi Watch 3 Black BT Poziv
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaom Redmi Watch 3 Black BT Poziv

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.75”
  • Baterija: 289mAh
  • Trajanje baterije: do 12 dana
  • Poziv/Poruke: Da

216,00 KM s PDV-om

184,62 KM Bez PDV-a

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,75 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 390 x 450 piksela.

Xiaomi Redmi Watch 3  ima snažnu bateriju od 289 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 12 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Redmi Watch 3  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Redmi Watch 3  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

ST-16083
9 Artikli
Garancija
12 mjeseci
Baterija (mAh)
289 mAh
Sistem (OS)
Android 6.0 ili više, iOS 12 i više
Veličina ekrana (inch)
1.75"
Rezolucija (px)
450 x 390 piksela
Funkcije
Akcelerometar, puls, kompas, žiroskop, SpO2
Trajanje baterije
12 dana normalne upotrebe
Displej
AMOLED
Pozivi/Poruke
Da