Apple MacBook Pro 16 2023 MRW13LL/A M3 Pro 18GB 512GB Space Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apple MacBook Pro 16 2023 MRW13LL/A M3 Pro 18GB 512GB Space Black

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Ram: 18GB
  • Pohrana: 512GB
  • Apple čip: M3

7.105,00 KM s PDV-om

6.072,65 KM Bez PDV-a

notifications_active Zadnji artikli na skladištu

Apple predstavlja svoju novu seriju laptopa, koja kombinira visoku kvalitetu izrade, snažnu izvedbu i značajke prilagođene potrebama profesionalnih korisnika.

Svaki laptop iz ove serije dolazi s modernim i elegantnim dizajnom, koji privlači pažnju i istovremeno pruža izvrsnu funkcionalnost. Ovi laptopi su dostupni u različitim veličinama zaslona, pružajući korisnicima mogućnost odabira prema njihovim preferencijama i potrebama.

Laptopi MacBook nude visoku razlučivost zaslona, s jasnom slikom i oštrim detaljima. Bez obzira radite li na uređivanju fotografija, video produkciji ili složenim računalnim zadacima, ovi laptopi pružaju impresivan prikaz boja i kontrasta.

Uz vrhunski performanse, laptopi iz MacBook dolaze s najnovijim generacijama procesora, snažnim grafičkim karticama i dovoljno radne memorije za obradu složenih zadataka bez zastoja. Bez obzira jeste li dizajner, programer ili inženjer, ovi laptopi su dizajnirani da vam omoguće brzo i učinkovito obavljanje posla.

MacBook laptopi također dolaze s izvrsnim zvučnicima i podrškom za tehnologiju smanjenja plavog svjetla, osiguravajući da vaše iskustvo korištenja bude udobno i sigurno za oči. Također, laptopi imaju integrirane web kamere i mikrofone za olakšano sudjelovanje u video konferencijama i komunikaciji s kolegama i klijentima.

Osim toga, Apple laptopi serije MacBook pružaju širok spektar priključaka, uključujući USB, HDMI i Ethernet priključke, omogućavajući vam jednostavno povezivanje s perifernim uređajima, kao i brzi prijenos podataka.

ST-17840
2 Artikli
Brend
Apple
RAM (GB)
18GB
Pohrana (GB)
512GB
Veličina ekrana (inch)
16"
Garancija
12 mjeseci
Apple čip
M3
Godina proizvodnje uređaja
2023