Xiaomi Mijia IMILAB Home Camera C22 360° 3K 5mpx
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mijia IMILAB Home Camera C22 360° 3K 5mpx

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Rezolucija: 2880 x 1620 3K HD
  • Snimanje: 360°
  • Glasovni poziv: Dvosmjerni
  • Aplikacija: MI Home

100,00 KM s PDV-om

85,47 KM Bez PDV-a

IMILAB predstavlja svoju novu seriju kamera za videonadzor, koja nudi izvrsnu tehnologiju i funkcije prilagođene potrebama modernih sigurnosnih sustava.

Svaka kamera iz ove serije dolazi s naprednim značajkama koje omogućuju korisniku da u potpunosti nadzire svoje poslovne ili privatne prostore. Ove kamere za videonadzor dolaze s različitim rezolucijama slike, što omogućuje visoku kvalitetu slike čak i na velikim udaljenostima.

IMILAB Home Camera C22 ima snažne leće koje omogućuju širok kut gledanja i visok stupanj zumiranja, što omogućuje korisniku da detaljno prati svaki kutak prostora koji se nadzire. Također, ove kamere za videonadzor dolaze s noćnim načinom rada, koji omogućuje korisniku da prati prostor i u uvjetima s niskim osvjetljenjem.

IMILAB Home Camera C22 ima podršku za snimanje na lokalne uređaje, a također dolazi s funkcijama za pohranjivanje snimljenog materijala u oblaku, što olakšava pregled snimaka čak i kada se korisnik nalazi na drugom mjestu. Također, ove kamere za videonadzor dolaze s mogućnošću daljinskog upravljanja putem pametnih telefona i drugih uređaja, što korisnicima omogućuje da upravljaju svojim sigurnosnim sustavom čak i kada nisu fizički prisutni.

ST-16948
112 Artikli
Rezolucija (px)
2880 x 1620 3K HD
Kamera (MP)
5MP
Ugao snimanja
360°
Detekcija
Da
SD Kartica
Da