Xiaomi Mijia IMILAB EC5 Floodlight Outdoor Camera 360° 2K
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Mijia IMILAB EC5 Floodlight Outdoor Camera 360° 2K

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Rezolucija: 2304 x 1296
  • Snimanje: 360°
  • Glasovni poziv: Da
  • Aplikacija: IMILAB Home

145,00 KM s PDV-om

123,93 KM Bez PDV-a

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju kamera za videonadzor, koja nudi izvrsnu tehnologiju i funkcije prilagođene potrebama modernih sigurnosnih sustava.

Svaka kamera iz ove serije dolazi s naprednim značajkama koje omogućuju korisniku da u potpunosti nadzire svoje poslovne ili privatne prostore. Ove kamere za videonadzor dolaze s različitim rezolucijama slike, što omogućuje visoku kvalitetu slike čak i na velikim udaljenostima.

Xiaomi EC5 ima snažne leće koje omogućuju širok kut gledanja i visok stupanj zumiranja, što omogućuje korisniku da detaljno prati svaki kutak prostora koji se nadzire. Također, ove kamere za videonadzor dolaze s noćnim načinom rada, koji omogućuje korisniku da prati prostor i u uvjetima s niskim osvjetljenjem.

Xiaomi EC5 ima podršku za snimanje na lokalne uređaje, a također dolazi s funkcijama za pohranjivanje snimljenog materijala u oblaku, što olakšava pregled snimaka čak i kada se korisnik nalazi na drugom mjestu. Također, ove kamere za videonadzor dolaze s mogućnošću daljinskog upravljanja putem pametnih telefona i drugih uređaja, što korisnicima omogućuje da upravljaju svojim sigurnosnim sustavom čak i kada nisu fizički prisutni.

ST-14953
20 Artikli
Garancija
12 mjeseci
Rezolucija (px)
2304 x 1296
Kamera (MP)
3 MP
Ugao snimanja
360°
Detekcija
Da
SD Kartica
Da