Slusalice Redmi Buds 4 Active White EU
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slusalice Redmi Buds 4 Active White EU

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Xiaomi
  • Vrijeme punjenja: 2 sata
  • Vrijema korištenja: 5 sata

48,00 KM s PDV-om

41,03 KM Bez PDV-a

Slusalice Redmi Buds 4 Active

Dinamički drajver od 12 mm je čak i veći nego ranije. Uz stručno podešavanje Xiaomi Acoustic Lab-a, pruža poboljšane basove i pojačanu akustiku, pružajući ugodno iskustvo slušanja za korisnike širom svijeta. Svaka slušalica je opremljena mikrofonom visoke osjetljivosti koji ublažava prekide pozadinske buke, osiguravajući optimalnu jasnoću govora za efikasnu komunikaciju čak i u bučnim okruženjima.

Trajanje baterije slušalica traje do 5 sati sa jednim punjenjem i do 28 sati* sa prijenosnom futrolom za punjenje, tako da možete uživati u odličnoj muzici danju i noću. Brzo punjenje znači da nakon 10 minuta punjenja možete uživati u još 110 minuta slušanja*. Napravite brzu pauzu, a zatim nastavite tamo gdje ste stali na svom muzičkom putovanju.

Uz Bluetooth® 5.3, možete lako pokrenuti način rada s malim kašnjenjem za impresivno iskustvo igranja s izuzetnom preciznošću. Osigurava da ne propustite nijedan ključni trenutak u igri i omogućava vam da je efikasno kontrolirate s preciznošću. Slušalice sada imaju elegantan i profesionalan strukturalni dizajn koji je prošao IPX4* test vodootpornosti. Bilo da idete napolje ili idete u teretanu i znojite se, budite sigurni da će uvijek biti u toku sa zadatkom.

ST-18837
37 Artikli
Brend
Xiaomi
Boja
Bijela
Bluetooth
5.3
Garancija
12 mjeseci
Vrijeme punjenja
2 sati
Vrijeme korištenja
5 sati