Haylou Moripods ANC Bluetooth earbuds White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haylou Moripods ANC Bluetooth earbuds White

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Haylou
  • Vrijeme punjenja: 1.5 sat
  • Vrijema korištenja: 8 sati

74,00 KM s PDV-om

63,25 KM Bez PDV-a

Haylou Moripods ANC Bluetooth earbuds su bežične slušalice koje se ističu po svojoj aktivnoj tehnologiji smanjenja buke (ANC - Active Noise Cancellation) i udobnom dizajnu. Ove slušalice pružaju visokokvalitetan zvuk i praktičnost za svakodnevnu upotrebu.

Jedna od glavnih karakteristika Haylou Moripods ANC slušalica je njihova aktivna tehnologija smanjenja buke. Zahvaljujući ANC-u, ove slušalice mogu smanjiti pozadinsku buku oko vas, pružajući vam imerzivno audio iskustvo bez ometanja. Bilo da putujete, radite ili se opuštate, ANC vam pomaže u fokusiranju na zvukove koje želite čuti.

Slušalice dolaze s ergonomskim dizajnom koji pruža udobnost tijekom nošenja. Zahvaljujući mekanim silikonskim ušnim vrhovima, Moripods ANC slušalice se savršeno uklapaju u uši i pružaju siguran i stabilan osjećaj bez obzira na to što radite. Osim toga, zbog svoje male veličine, ove slušalice su praktične i prijenosne, što ih čini idealnim partnerom za putovanja ili korištenje u pokretu.

Haylou Moripods ANC slušalice podržavaju Bluetooth vezu, što znači da se lako povezuju s vašim pametnim telefonima, tabletima ili drugim Bluetooth uređajima. Bez nepotrebnih kabela, možete se slobodno kretati i uživati u glazbi ili pozivima bez ograničenja. Ove slušalice također imaju dugotrajnu bateriju, koja vam omogućuje dulje vrijeme korištenja bez potrebe za čestim punjenjem.

ST-15190
93 Artikli
Brend
Haylou
Boja
Bijela
Bluetooth
5.2
Garancija
12 mjeseci
Vrijeme punjenja
1.5 sat
Vrijeme korištenja
8 sati