Slusalice Redmi Buds 4 Pro Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slusalice Redmi Buds 4 Pro Black

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Xiaomi
  • Vrijeme punjenja: 1 sat
  • Vrijema korištenja: 9 sati

160,00 KM s PDV-om

136,75 KM Bez PDV-a

Redmi Buds 4 Pro je certificiran od strane Hi-Res Audio Wireless i podržava LDAC audio kodek pri brzinama prijenosa do 990 kbps, kao i audio rezolucije od 96 kHz/24 bita i više. Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi sistem dvostrukog dinamičkog drajvera, koji se sastoji od dijafragme od legure aluminijuma od 10 mm i dijafragme od titanijuma od 6 mm za visoke frekvencije. Zajedno, dva drajvera se kombinuju kako bi dali kristalno čiste visoke tonove i bogat bas u širokom spektru žanrova.

Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi impresivni zvučni sistem, koji koristi Xiaomi vlasnički HRTF algoritam zvuka za simulaciju zvuka iz stvarnog života i pruža zaista impresivno iskustvo pri gledanju videa, kompatibilno s različitim izvorima zvuka i uređajima za reprodukciju. Slušalice mogu smanjiti buku do 43 dB, blokirajući do 99,3% spoljašnje buke*, omogućavajući vam da uživate u muzici u miru i tišini.

Svaka slušalica ima ugrađeni metalni štitnik od vjetra za efikasno smanjenje buke vjetra, kao i vlasnički algoritam za smanjenje buke vjetra koji se automatski uključuje kada vjetar dostigne određenu brzinu tako da možete uživati u aktivnostima na otvorenom bez ometanja. 

ST-16430
6 Artikli
Brend
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci
Boja
Crna
Bluetooth
5.3
Vrijeme punjenja
1 sat
Vrijeme korištenja
9 sati